fbpx

REKRY: Tule viestintäassistentiksi KAMUlle!

26.1.2022 The KAMU Life

Oletko taitava kirjoittaja ja kekseliäs somettaja? Kiinnostaako osa-aikainen työ sairauksien omahoitoa tukevan teknologian parissa? Tule töihin KAMUlle!

KAMU Health Oy kehittää ja markkinoi digitaalisia palveluita kroonisten keuhkosairauksien, kuten astman ja keuhkoahtaumataudin omahoitoon ja seurantaan. Etsimme nyt pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme viestintäassistenttia, jonka tehtäviin kuuluvat erityisesti KAMUn somekanavien, verkkosivujen ja blogin ylläpitäminen.

Menestyt tehtävässä, jos tunnistat itsesi näistä:
– Kirjoitat sujuvaa ja virheetöntä tekstiä suomeksi ja englanniksi
– Sinulla on visuaalista silmää ja osaat luoda tasapainoisia kuvia esim. Canvan avulla
– Hallitset somekanavista ainakin nämä: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn

Eduksesi on, jos sinulla on jotakin seuraavista:
– Opintoja ja/tai työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista
– Kokemusta seuraavista: WordPress, Google Workspace, Slack
– Sujuva saksan kielen taito

Tehtävään sopii parhaiten idearikas ja toimeen tarttuva tyyppi, jolta sujuu niin itsenäinen kuin tiimityöskentely. Luova ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä oppimishaluinen asenne ovat myös avuksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi viestinnän tai kaupallisen alan opiskelijalle.

Tarjoamme:
– Joustavan osa-aikatyön (tuntimäärä sopimuksen mukaan): voit tehdä työtä sinulle sopivina aikoina joko etänä tai toimistollamme
– Puhelinedun
– Mahdollisuuden lounasseteleihin

Kuulostaako sinun paikaltasi? Hae tehtävää näin:
– Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen contact@kamuhealth.com viimeistään ti 8.2.2022
– Liitä mukaan myös ennakkotehtävä (ks. ohjeet alempaa)
– Varmista, että kaikkien liitteiden tiedostonimessä on etu- ja sukunimesi
– Kirjoita otsikkokenttään “Viestintäassistentti”

Kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaa KAMUn tuotejohtaja Seppo Salorinne ma 31.1. ja to 3.2. klo 14–15, puh. 09 23165416. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun tehtävään haastateltavat hakijat on valittu.

ENNAKKOTEHTÄVÄ:
KAMU järjestää kuvitteellisen kampanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa KAMU Asthma -sovelluksen käyttäjiä jakamaan kuvia ja kokemuksia KAMUn palvelun käytöstä somessa. Osallistuneiden kesken KAMU arpoo yhden KAMU Spiron eli kotikäyttöön suunnitellun spirometrin.

Suunnittele Facebookiin sopiva kuvallinen postaus, jossa kerrot kampanjasta ja kannustat käyttäjiä osallistumaan siihen (kampanja-ajan ja muut tarvittavat yksityiskohdat voit keksiä itse). Toteuta postaus suomeksi ja englanniksi ja liitä se hakemuksesi kanssa samaan sähköpostiin esim. pdf-tiedostona.

KAMUn logon ja muuta materiaalia saat tarvittaessa käyttöösi täältä: https://bit.ly/3FQoOTf